Het overblijven (ook wel tussenschoolse opvang of tso genoemd) op school wordt verzorgd door Stichting Lunchen op School (LoS).

Organisatie van het overblijven

 • De kinderen worden begeleid door Overblijf Medewerkers;
 • De tso-groepen bestaan uit 25 – 30 kinderen;
 • De tafels worden dagelijks gedekt met een gezellige placemat;
 • De kinderen kunnen na het eten kiezen of zij buiten of binnen willen spelen;
 • LoS organiseert tijdens de overblijf regelmatig leuke activiteiten;
 • LoS investeert ieder schooljaar in binnen-, buiten-, en knutselspeelgoed;
 • De regels tijdens de tso komen overeen met de regels die op school gelden;
 • Onze Overblijf Medewerkers ontvangen regelmatig scholing via de Overblijf Academie;
 • De coördinator dient als aanspreekpunt voor ouder(s)/verzorger(s) en leerkrachten.

Tarief schooljaar 2016-2017
Het tarief voor de structurele (regelmatige) overblijf bedraagt € 2,57 per kind per keer. Voor incidentele (af en toe) overblijf is het tarief € 3,07 per kind per keer. Het inschrijfgeld bedraagt éénmalig € 6,00 per kind. De kosten worden tweemaandelijks (omstreeks de 28ste) via automatische incasso geïncasseerd. Voordat de incasso plaatsvindt, ontvangt u een notificatie via e-mail welk bedrag op welke datum van uw rekening wordt afgeschreven.

Aan- en afmelden
Voor de veiligheid van uw kind controleert LoS haar/zijn aanwezigheid. Dat kan LoS alleen goed doen als u uw kind aan- of afmeldt. LoS kan u bellen als uw kind er niet is, maar wel wordt verwacht. Wel zo’n veilig gevoel!

Aan- en afmelden kunt u eenvoudig doen door:

 1. de Aan- en afmeld App te gebruiken (downloaden via www.lunchenopschool.nl/app)
 2. via de Ouder login uw kind aan of af te melden
 3. via de LoS-brievenbus

Aan- of afmelden via de LoS mobiel van de coördinator is niet mogelijk.

Coördinator
Tineke van de Kraats, telefoonnummer 06 – 18 63 59 28.
Mocht een telefoonnummer niet correct zijn of onlangs gewijzigd, dan kunt u op onze website het juiste telefoonnummer vinden. 

Ouder login
Via de Ouder login kunt u zelf na iedere incasso de factuurspecificaties bekijken en uitprinten. Ook kunt u de registratie controleren van uw kind en wijzigingen in de registratie eenvoudig aan ons doorgeven. Ook kunt u de opvang eenvoudig stopzetten. U ontvangt een persoonlijke inlog code en instructies via de e-mail. Vul hiervoor op het inschrijfformulier uw e-mail adres in.

Inschrijven
Als u gebruik wilt maken van de tso, dient u een inschrijf-/machtigingsformulier volledig ingevuld (en ondertekend) in de speciale LoS-brievenbus op school in te leveren. Dit formulier is ook verkrijgbaar op school. U kunt het ook opsturen naar Postbus 11155, 3505 BD Utrecht. Houdt u er wel rekening mee dat u uw kind(eren) twee weken van te voren inschrijft. http://www.lunchenopschool.nl/documents/Standaard%20Alg.%20Inschrijfformulier%2020110810.pdf

Vragen
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het Centraal Bureau in Utrecht is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 14:00 uur. U kunt natuurlijk ook een bericht sturen. Dat kunt u het eenvoudigste doen via de Ouder login, menu Contact.
Meer informatie over LoS vindt u op www.lunchenopschool.nl

Ook Overblijf Medewerker worden?
Wilt u als vrijwillige Overblijf Medewerker komen helpen bij het overblijven op onze school? Graag! U ontvangt een vergoeding en kunt diverse cursussen volgen. Ook blijft uw kind(eren) die dagen gratis over. Voor meer informatie kijkt u op www.wordoverblijfmedewerker.nl